۱۵۷۹۷۵۶
۲۶۳۲
۲۶۳۲
پ

ماجرای خبر توقف مذاکرات مسقط با تصمیم آمریکا

به رغم برخی گزارش‌ها مبنی بر ترک محل مذاکرات از سوی هیئت آمریکایی، مذاکرات همچنان ادامه دارد و توقف کوتاه برنامه‌ریزی نشده در نشست صرفا جهت تماس دو هیئت با پایتخت‌ها و هماهنگی جهت ادامه مذاکرات بود.

خبر آنلاین: به رغم برخی گزارش‌ها مبنی بر ترک محل مذاکرات از سوی هیئت آمریکایی، مذاکرات همچنان ادامه دارد و توقف کوتاه برنامه‌ریزی نشده در نشست صرفا جهت تماس دو هیئت با پایتخت‌ها و هماهنگی جهت ادامه مذاکرات بود.

6367026

ساعت ۱:۳۰ به وقت مسقط خبر رسید که سید عباس عراقچی وزیرخارجه کشورمان و هیأت همراه عازم محل مذاکرات با آمریکا شدند تا دور دوم مذاکرات را آغاز کنند.

توقف در مذاکرات ایران و آمریکا برنامه ریزی نشده بود و خبر آمد که دو طرف محل مذاکره را ترک کرده و حالا وارد مرحله دوم مذاکره شده اند.

هرچند این توافق پیش بینی نشده بود اما این وقفه در مذاکره برای تماس طرفین با پایتخت های طرف های مذاکره ایجاد شده که نشان دهنده روند مثبت مذاکرات است.

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج