۱۵۸۰۸۵۶
۱۸۶۹
۱۸۶۹
پ

ویدئویی از بازار قشم که در ساعات اخیر جلب‌توجه کرد

این در حالی است که در همین روزها، فیلم‌ها و تصاویر سال‌های گذشته از بازارهای شلوغ، هر بیننده‌ای را یاد روزهای پرهیاهو می‌اندازد.

برترین‌ها: در روزهای منتهی به سال جدید، وقتی همه سال‌ها بازارهای قشم و به‌ویژه درگهان مملو از خریداران و گردشگران بود، امسال وضعیت کاملاً متفاوت است. گزارش‌های ویدئویی از مراکز خرید نشان می‌دهد که فروشگاه‌ها حتی یک مشتری هم ندارند. علت این رکودِ بی‌سابقه گرانی، نوسان دلار و وضعیت اقتصادی متزلزل هست.

این در حالی است که در همین روزها، فیلم‌ها و تصاویر سال‌های گذشته از بازارهای شلوغ، هر بیننده‌ای را یاد روزهای پرهیاهو می‌اندازد. 

پخش-نشدن-ویدئو

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج