۱۵۸۰۹۳۴
۵۱۳۱
۵۱۳۱
پ

پلاکارد جنجالی در راهپیمایی ۲۲ بهمن وایرال شد

تصویری از یک پلاکارد در حاشیه مراسم ۲۲ بهمن در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شود که روی آن نوشته شده است: «ورود آمریکایی و سگ به خلیج فارس ممنوع!»

برترین‌ها: تصویری از یک پلاکارد در حاشیه مراسم ۲۲ بهمن در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شود که روی آن نوشته شده است: «ورود آمریکایی و سگ به خلیج فارس ممنوع!»

این تصویر که گفته می‌شود در یکی از مسیرهای راهپیمایی ثبت شده، بازتاب گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی داشته و با واکنش‌های متفاوتی از سوی کاربران همراه شده است.

1

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج