۱۵۸۱۷۹۸
۴۲۸
۴۲۸
پ

روزنامه انگلیسی: ایرانی‌ها دو هفته دیگر بازمی گردند

روزنامه انگلیسی «تلگراف» شامگاه سه‌شنبه به نقل از منابع آگاه ادعا کرد که ایران و آمریکا بر سر عناصر بالقوه‌ای که می‌توانند در هر توافقی در آینده گنجانده شوند، به توافق رسیده‌اند.

ایسنا: روزنامه انگلیسی «تلگراف» شامگاه سه‌شنبه به نقل از منابع آگاه ادعا کرد که ایران و آمریکا بر سر عناصر بالقوه‌ای که می‌توانند در هر توافقی در آینده گنجانده شوند، به توافق رسیده‌اند.

63740888

تلگراف نوشت که این عناصر می‌تواند مسائل مرتبط با تحریم‌ها را نیز شامل شود.

یک مقام آمریکایی نیز مدعی شد که ایرانیان که تا دو هفته دیگر با پیشنهادات دقیق برای رسیدگی به برخی «شکاف‌ها در مواضع» بازخواهند گشت.

«سید عباس عراقچی» وزیر خارجه کشورمان در گفت‌وگویی پس از پایان دومین دور مذاکرات در ژنو گفت: «دومین دور مذاکرات غیرمستقیم برگزار شد و بحث‌های خوبی داشتیم و در این دور نسبت به دور گذشته مباحث جدی مطرح شد.»

وی افزود: «فضای سازنده‌تری در این دور وجود داشت و ایده‌های مختلفی مطرح شد که به طور جدی روی این ایده ها بحث شد.»

وزیر امور خارجه گفت: «در نهایت بر روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم که از این به بعد روی این اصول حرکت می‌کنیم و وارد متن توافق خواهیم شد نه اینکه به سرعت می توانیم به توافق برسیم. به این معناست که مسیر شروع شده و امیدواریم هر چه زودتر تمام شود و آمادگی داریم برایش وقت کافی بگذاریم. در هر حال وقتی بع تدوین متن می رسیم کار کمی مشکل و ریزتر می‌شود.»

عراقچی ادامه داد: «از نظر من پیشرفت خوبی نسبت به جلسه گذشته صورت گرفت و الان یک مسیر روشن پیش رو داریم که به نظر من مثبت است.»

وی گفت: «زمان مشخصی تنظیم نشده و قرار شد دو طرف روی متن‌های یک توافق احتمالی کار کنند و بعد متن‌ها را تبادل کنیم و بعد تاریخ دیگری را برای دور سوم تعیین کنیم. »

وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به این پرسش که آیا مذاکرات به ریل خودش برگشته است اظهار کرد: «هنوز نقشه راه به آن معنا نیست اما الان تصویر روشن تری داریم که چه کاری باید انجام شود و چه کاری در ادامه مسیر باید انجام شود البته هنوز دو طرف مواضعی دارند که نزدیک شدن این مواضع کار می‌برد ولی حداقل الان اصول راهنما و راه روشن تری داریم که در آن حرکت می کنیم.

Native Ad

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج