۱۵۸۲۰۷۶
۳۷
۳۷
پ

روبیو: طرح دومی برای صلح غزه وجود ندارد

وزیر امور خارجه آمریکا گفت چیزی به‌نام طرح دومی برای صلح در غزه وجود ندارد زیرا این موضوع به معنای «بازگشت به درگیری مسلحانه» خواهد بود.

ایسنا: «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا شامگاه پنجشنبه طی سخنرانی در شورای صلح غزه که در واشنگتن ‌دی‌سی تشکیل جلسه داده، عنوان کرد: «هیچ پلن بی (طرح دومی) برای غزه وجود ندارد زیرا چنین طرحی بازگشت به جنگ است.»

طبق گزارش رسانه خبری «سی‌ان‌ان»، وزیر خارجه آمریکا گفت: «هیچکس اینجا چنین چیزی را نمی‌خواهد. اولین طرح ما به‌عنوان تنها مسیر پیش رو، مسیری است که غزه را به شیوه‌ای از صلح پایدار و بادوام بازسازی کند؛ جایی که همه بتوانند در کنار یکدیگر زندگی کنند و دیگر هرگز نگران بازگشت به درگیری، جنگ، رنج انسانی و نابودی نباشند.»

0

روبیو افزود: «ایالات متحده امیدوار است که هیات صلح بتواند به‌عنوان الگویی برای سایر موقعیت‌های پیچیده و دشوار باشد تا آنها نیز به روشی مشابه حل‌وفصل شوند.»

او در ادامه ادعا کرد: «بحران غزه منحصر به فرد است و نهادهای بین‌المللی موجود قادر به حل آن نبوده‌اند.»

 

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج