۱۵۸۲۸۴۹
۲۲۵
۲۲۵
پ

ایران در آستانه خرید موشک‌های ضدکشتی از چین

رویترز گزارش داد که ایران در حال نهایی کردن توافقی با چین برای خرید موشک‌های کروز ضدکشتی است که بردی حدود ۲۹۰ کیلومتر دارند و توان عبور از دفاع‌های دریایی را دارند، موضوعی که تهدیدی مستقیم برای نیروی دریایی آمریکا در منطقه محسوب می‌شود.

ایلنا: خبرگزاری رویترز به نقل از شش منبع مطلع گزارش داد که ایران در حال نزدیک شدن به نهایی کردن یک قرارداد با چین برای خرید موشک‌های کروز ضدکشتی است. این در حالی است که آمریکا نیروی دریایی گسترده‌ای را در نزدیکی سواحل ایران مستقر کرده است.

به گفته منابع مطلع، این قرارداد شامل موشک‌های CM-۳۰۲ ساخت چین است و مراحل پایانی خود را طی می‌کند، هرچند تاریخ دقیق تحویل هنوز مشخص نشده است. این موشک‌ها بردی در حدود ۲۹۰ کیلومتر دارند و برای عبور از سامانه‌های دفاع موشکی دریایی مستقر بر روی کشتی‌ها، با سرعت بالا و پرواز در ارتفاع پایین طراحی شده‌اند.

1

دو کارشناس نظامی به رویترز گفته‌اند که استقرار چنین موشک‌هایی، قدرت ضربتی ایران را به شکل قابل توجهی افزایش می‌دهد و می‌تواند تهدیدی جدی برای نیروهای دریایی آمریکا در منطقه به شمار آید.

رویترز همچنین گزارش داد که مذاکرات ایران و چین برای خرید سیستم‌های موشکی حداقل از دو سال گذشته آغاز شده است، اما پس از جنگ ۱۲ روزه بین اسرائیل و ایران در خرداد ماه، روند آن به شدت تسریع شده است.

Native Ad

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج