۱۵۸۳۴۱۳
۳۴۰
۳۴۰
پ

اصغر خمسه درگذشت

اصغر خمسه ـ عکاس مطبوعاتی ـ درگذشت.

ایسنا: اصغر خمسه، عکاس باسابقه و مستندنگار ایرنا که سال‌ها، لحظات خبری و اجتماعی را ثبت کرده بود، ظهر جمعه، هشتم اسفندماه ۱۴۰۴ پس از تحمل یک دوره بیماری سرطان از دنیا رفت.

63763030

در معرفی بیشتر او عنوان شده است: خمسه در سال‌های فعالیت حرفه‌ای خود، نه‌تنها در حوزه‌های ورزشی، سیاسی و اجتماعی آثار شاخصی به جای گذاشت، بلکه به عنوان راوی رنج انسان‌ها و روایتگر وجوه انسانی جامعه شناخته می‌شد. از جمله مجموعه‌های او می‌توان به عکس‌های قربانیان اسیدپاشی و روایت زندگی نیازمندان، از جمله مجموعه‌ای که داستان فروش کلیه یک نیازمند را به تصویر کشید، اشاره کرد که در سطح بین‌المللی نیز مورد توجه قرار گرفت.

مراسم تشییع پیکر این هنرمند عکاس یکشنبه ساعت ۱۰ صبح از محل خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد.

Native Ad

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج