۱۵۸۴۱۸۵
۸۳۵۲
۸۳۵۲
پ

واکنش ایران به ادعاهای اخیر ویتکاف درباره مذاکرات

اسماعیل بقایی گفت: ادعاهای اخیر ویتکاف درباره درخواست‌های آمریکا از ایران دروغ است.

ایرنا: اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه گفت: در مذاکرات ژنو، میانجی‌ که مورد وثوق هر دو طرف بود، پس از دو دور گفت‌وگو اعلام کرد «پیشرفت قابل توجهی» حاصل شده است. توافق شد دور بعدی مذاکرات فنی در وین برگزار شود؛ درخواستی که از سوی طرف مقابل مطرح شد و ما پذیرفتیم. همچنین قرار شد در همان هفته، مذاکرات در سطح سیاسی ادامه یابد. این‌ها نشانه چه بود؟

0

با این حال، اکنون در چند ساعت اخیر سخنانی از طرف آقای ویتکاف مطرح می‌شود مبنی بر اینکه از ایران خواسته شده بود برنامه هسته‌ای خود را پایان دهد، برنامه موشکی‌اش را متوقف کند، هرگونه حمایت از دوستانش در منطقه را قطع کند و حتی نیروی دریایی خود را کنار بگذارد. تأکید می‌کنم: هیچ‌یک از این موضوعات در مذاکرات مطرح نشد. این‌ها دروغ‌هایی است که برای توجیه اقدام نظامی ساخته می‌شود.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج