۱۵۸۵۸۴
۲۰ نظر
۵۰۱۵
۲۰ نظر
۵۰۱۵
پ

آمار دختران مجرد بالای ۳۵ سال در کشور

مدیر کل امور حمایت های اجتماعی کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: هم اکنون بیش از ۱۰۰ هزار دختر بالای ۳۵ سال بازمانده از ازدواج در کشور وجود دارد.

خبرگزاری ایسنا: مدیر کل امور حمایت های اجتماعی کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: هم اکنون بیش از ۱۰۰ هزار دختر بالای ۳۵ سال بازمانده از ازدواج در کشور وجود دارد.

رضا نوروزی جعفری اظهار کرد: با توجه به آسیب های مهاجرت از روستاها به شهرها و به نوعی بهم خوردگی تناسب میان دختران موجود در روستا و پسران ،هم اکنون بیش از ۱۰۰ هزار دختر بالای ۳۵ سال بازمانده از ازدواج در کشور وجود دارد.

وی بیان کرد: با توجه به تغییر شکل فقر در جامعه، در حال حاضر چهار میلیون نفر مستمری بگیر در قالب ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر خانوار تحت پوشش خدمات این نهاد قرار دارند.

نوروزی جعفری با اشاره به این که حدود یک میلیون نفر از این جمعیت را زنان سرپرست خانوار تشکیل می دهند، گفت: از مجموع مددجویان این نهاد ۵۰ درصد را شامل دو میلیون نفر ، سالمندان بالای ۶۰ سال هستند.

نوروزی جعفری با اشاره به این که آمار زنان سرپرست خانوار با رشد فزاینده ای در حال افزایش است، افزود: متاسفانه آسیب های اجتماعی در جامعه افزایش یافته است و بازهم متاسفانه به سبب موضوع طلاق و لطمات آسیب های اجتماعی ، سرپرست های خانوار عمدتا در سن جوانی می باشند.

وی با ذکر اینکه بازگشت به زندگی و ازدواج مجدد مهمترین راهبرد این نهاد در موضوع زنان سرپرست خانوار است، گفت: این نهاد از زنان سرپرست خانوار در حوزه های مختلف همانند ارائه بسته های مختلف، تسهیلات قرض الحسنه و اشتغال، جهیزیه و مشاوره های حمایت می کند.

نوروزی جعفری با بیان اینکه ۱۵ درصد از زنان سرپرست خانوار تحت پوشش این نهاد، زیر ۴۰ سال هستند، عنوان کرد: هر سال ۳۰۰۰ زن سرپرست خانوار در کشور ازدواج مجدد دارند.

وی با اشاره به این که هم اکنون ۲۴۰ هزار یتیم تحت پوشش کمیته امداد قرار دارد،گفت: این تعداد ایتام توسط ۷۰۰ هزارحامی حمایت می شوند.

مدیر کل امور حمایت های اجتماعی کمیته امداد افزود: متوسط سرانه کشوری پرداختی حامیان به ایتام تا پایان سال گذشته ۸۰۰ هزار ریال بود که این میزان از مستمری این نهاد هم بیشتر است.

نوروزی جعفری با ذکر اینکه برای فرزندان زنان سرپرست خانوار نیز حامی جذب می شود،عنوان کرد: جذب حامی برای ۲۷۰ هزار فرزند زن سرپرست خانوار از برنامه هاست.

وی با بیان اینکه کمیته امداد هر سال بین ۶۵ تا ۷۰ هزار جهیزیه برای دختران تحت پوشش خود تامین و اعطا می کند، خاطر نشان کرد: با این حال متاسفانه هنوز نیز ۵۰ هزار نفر دختر پشت نوبت دریافت جهیزیه قرار دارند.

نورزی جعفری با ذکر اینکه بین ۳۵ تا ۴۰ درصد جهیزیه دختران با کمک های مردمی تامین می شود، یادآور شد: این نهاد برای تامین جهیزیه پشت نوبت دختران تحت حمایت خود نیازمند یاری مردم است.

وی عنوان کرد: سال گذشته ۲۰ هزار هدیه ازدواج نیز به پسران تحت حمایت این نهاد پرداخت شده است.

وی با ذکر این که با کمک حامیان و خانواده های مددجو ،ایتام می توانند از بیمه عمر و زندگی بهره مند شوند، یادآور شد: تاکنون ۱۵ هزار یتیم در کشور تحت پوشش بیمه آتیه قرار دارند که مقرر است این رقم در پایان سال به ۲۰ هزار نفر برسد.

مدیر کل امور حمایت های اجتماعی کمیته امداد افزود: افزایش ایتام تحت پوشش بیمه عمر و زندگی تا ۵۰ هزار نفر طی سال آینده در دستور کار قرار دارد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • sara

    ازدواج کنن که چی بشه؟؟ بدون اغراق میگم من 6 تا دوست صمیمی دارم که 5 تاشون ازدواج کردن و 4 تاشون طلاق گرفتن.افسرده شدن، وضع روحی نامناسب دارن و از طرف خانواده و اطرافیان تحت فشارن

    پاسخ ها

    • ناشناس

      مواظب سقف بالاسر تونم باشین !!!!!!!!!!!!

  • محمد

    آمار پسرای مجرد رو هم بدین البته به مسوولین

    پاسخ ها

    • بابک

      امار واسه چی از این زنهای چینی که امده بگیرید نه حرف میزنه نه لباس میخواد نه گیر میده کجا بودی وووووو خلاص

  • ماه بانو

    ازدواج كنن كه چى بشه الان يكنفرن ومىتونن خرجشونو دربيارن اما وقتى با بچه برگردند غصه وزحمتشون صد برابر مىشه با اين همه فساد و بيكارى و گرانى سرى كه درد نمى كنه چرا بايد دستمال بست ؟ تازه ازدواج يكى ااز ده ها هدف در زندگى است بدون ازدواج هم مىشود سالم وهدفمند زندگى كرد اگه خوبش باشه خوبه وگرنه اصرارى نيست بدون شوهر هم دنيا به اخر نمى رسه حق زندگى رو خدا به ادم داده نه شوهر پس بدون شوهر هم مىشه خوب خرم و سالم به زندگى با كار و تلاش وهدفمند ادامه داد

    پاسخ ها

    • بدون نام

      معلومه شما دل پری از شوهرت داری

  • سید حسینی

    4000000 تحت پوشش کمیته امداد یعنی 5 درصد جمعیت کشور. این خیلی عدد بزرگیه!!! تازه این فقط خوانوادههای تحت حمایت کمیته امداده

  • قوامی

    مخالف ازدواج حرف زدن یعنی ترویج فساد و بی بند و باری به خاطر مشکلات ریز و درشت با ازدواج برخورد بد نکنید. همه همه و همه ریز و درشت پیر و جوون امروز مسئولن هر کاری از دستشون برمیاد برای فرهنگ ازدواج و روحیه تعهد به خانواده تلاش کنند.

  • کیان

    با احترام؛ چقدر خوبه که دنیا و مسایل اش را با دید باز 180 درجه یا بیشتر ببینیم و هر چه فی البداهه به ذهنمان میاد یا چاری نکنیم و یا بروی کاغذ تیاوریم. آنچه که لازمه ی اقدام است ساختن زیر بنای جامعه ست که از بیخ ویران شده است . اینها همه صنم است که یاصنم درش گم شده است.

  • بدون نام

    عاقا منم میخوام ازد کنم پس چرا شرایط نیس ....بخدا درد نا فقط ازدواجه

  • هادی

    عاقلان دانند...

  • Mahdieh

    ازدواج خوبش خوبه اينكه نكردنش باعث ترويج فسادميشه حرفه.وقتي ازدواج كني يك سال بعدبخوااي طلاق بگيري كه فسادش بيشتره .حالا مجردهستن كه هستن .مرداي الان مگه خيلي خوبن كه بخواي باهاشون زندگي كني حيف دخترا يا زن طلاق دادن يا يكي ديگه ميخوان بگيرن .

  • ali

    خداوند برای اینکه بتونه عمر مرد ها رو کم کنه زن رو افرید... تا بلای جانش باشد...... و هر روز او را حرص بدهد.. تا آرام آرام دق مرگ شود......

    پاسخ ها

    • بابک

      باز هم میگم زن مصنوعی چینی و بچسب و خلاص

  • ابوالفضل

    فک کنم از این به بعد تـــــرشـــی ارزون بشه؟؟؟؟نــــــــــــــــه؟؟؟

  • علی

    بخدا ازدواج نکنید من خودم خواهر دارم بهشون بارها گفتم اشتباه نکنید و ازدواج کنید همون بهتر که مجرد باشین با این وضع اقتصادی ازدواج بزرگترین ریسک زندگی است خودمم که ازدواج کردم مثل ... پشیمانم چرا یکی دیگرو و یک بچه رو بدبخت کردم اونم با در آمد ماهی حدود 2.5 میلیون تومن

  • ناشناس

    با این وضع مملکت که هرروز همه چیز گرون و گرونتر میشه کدوم عقل سالمی میره ازدواج کنه با این همه خرج بالا آقایون مسئول برید یه چاره ای کنید مملکتمون روز به روز داره بد و بدتر میشه هیچ کسی از وضع اقتصادی ایران راضی نیست یا امام زمان ظهور کن

  • بدون نام

    فقط ازدواج کردن نیست/باید بتونی زنگیتا حفظ کنی با این اوضاع فرهنگی و....

  • بدون نام

    ما که کمک می کنیم خودمون بیمه عمر نیستیم. والا!!!!!!!!!!

  • بدون نام

    البته یه کمش بر می گرده به مهاجرت از روستاها به شهرها. اونایی که تو شهر هستند هم باید جور بچه های شهرهای خودشون را بکشند هم جور روستایی هایی که اومدن. به خدا این ظلمه.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج