رئیس ساترا بالاخره سکوتش را شکست: فشارها اثر ندارد
دکتر جواد رمضاننژاد، رییس سازمان ساترا که این روزها در سفری زیارتی است شب گذشته در یک گروه مجازی با حضور مدیران فرهنگی به برخی حواشی این روزهای صداوسیما و نمایش خانگی پاسخ داد و گفت: هیچ مصلحتی بالاتر از تشخیص کارشناسی و عمل به آن ندارم و در شرایط جنگی کشور هرگز اجازه نمیدهم به بهانه سرگرم کردن مردم و یا حتی به عناوینی چون اتحاد و اینها محتواهای غیر مرتبط با فضای جنگی کشور منتشر شود.
عصرخبر: دکتر جواد رمضاننژاد، رییس سازمان ساترا که این روزها در سفری زیارتی است شب گذشته در یک گروه مجازی با حضور مدیران فرهنگی به برخی حواشی این روزهای صداوسیما و نمایش خانگی پاسخ داد و گفت: هیچ مصلحتی بالاتر از تشخیص کارشناسی و عمل به آن ندارم و در شرایط جنگی کشور هرگز اجازه نمیدهم به بهانه سرگرم کردن مردم و یا حتی به عناوینی چون اتحاد و اینها محتواهای غیر مرتبط با فضای جنگی کشور منتشر شود.

وی افزود: میگویند رییس صداوسیما برای توقیف یک سریال به من دستور داده، من اصولا مدیریت آقای جبلی و دخالت های ایشان و اقای جلیلی را قبول ندارم که حالا به دستور او یا کسی دیگر کاری انجام دهم، ایشان با یک گزارش، دستوری می دهد و روز بعدش به مصلحت یا اشاره افرادی نظرش بر میگردد ولی من تا روزیکه مسئولیت دارم به حجت و نظر کارشناسی خود عمل میکنم.
وی افزود: امروز حتی نظر معاونان ساترا و اعضای محترم شوراهای ساترا هم برای من حجت نیست، این را به چند مقام قضایی هم که در این روزها توصیههایی داشتند، گفته ام. بعد سالها کار مدیریت رسانه نظر کارشناسی خودم را حجت شرعی میدانم و حاضرم تا برکناری و عزل هم پای تصمیماتم بایستم.
رمضان نژاد ادامه داد: از داخل و خارج صداوسیما هم فشارهای زیادی بر من وارد شده که تا امروز مقاومت کردم و انشالله اجازه نمیدهم بخاطر سرگرمی مردم، به خودم و اعتقاداتم پشت کنم، مسئولیت شرعی و قانونی پلتفرم ها با من است و من تصمیم میگیرم چه محتوایی در چه زمانی منتشر شود. به نهادهای نظارتی و قضایی هم اجازه دخالت نخواهم داد. این نقطه ای است که اتفاقا باید ایستاد و نمی شود مانند برخی دوستان در سازمانهای انقلابی که با سرمایه نظام هم کار می کنند مماشات کرد و پشت حرف های صورتی پنهان شد.
ارسال نظر