وقوع انفجارهای کنترلشده در میناب
فرمانداری ویژه شهرستان میناب از اجرای عملیات خنثیسازی مهمات باقیمانده از حملات اخیر در این شهرستان خبر داد و اعلام کرد شهروندان ممکن است امروز صدای چند انفجار کنترلشده را بشنوند.
ایسنا: فرمانداری ویژه شهرستان میناب از اجرای عملیات خنثیسازی مهمات باقیمانده از حملات اخیر در این شهرستان خبر داد و اعلام کرد شهروندان ممکن است امروز صدای چند انفجار کنترلشده را بشنوند.

در اطلاعیه فرمانداری ویژه شهرستان میناب در روز سهشنبه ۱۹ فروردین آمده است: بهدلیل اجرای عملیات خنثیسازی و انفجار مهمات باقیمانده از حملات آمریکایی ـ صهیونی در محدوده شهرستان میناب، احتمال شنیدهشدن صدای انفجارهایی در روز چهارشنبه ۱۹ فروردینماه از ساعت ۱۱ تا ۱۵ وجود دارد.
بر اساس این اطلاعیه، این انفجارها در چارچوب عملیات کنترلشده و با هدف پاکسازی منطقه از مهمات باقیمانده انجام میشود. همچنین از شهروندان خواست ضمن حفظ آرامش، به شایعات توجه نکنند و تأکید کرد که این عملیات برنامهریزیشده بوده و جای هیچگونه نگرانی برای ساکنان منطقه وجود ندارد.
ارسال نظر