۱۵۸۹۸۸۷
۲۴۷۰
۲۴۷۰
پ

مهدیه اسفندیاری وارد ایران شد

مهدیه اسفندیاری فعال حقوق ملت فلسطین پس از آزادی از زندان در فرانسه، از مرز زمینی رازی وارد کشور شد.

خبرگزاری تسنیم: مهدیه اسفندیاری، فعال حامی حقوق مردم فلسطین، پس از آزادی از زندان در فرانسه از طریق مرز زمینی رازی در استان آذربایجان غربی وارد کشور شد.

1404061609292459133931084

اسفندیاری که دانشجوی ایرانی مقیم فرانسه بود، پیش‌تر به‌دلیل حمایت از مقاومت مردم غزه توسط پلیس این کشور بازداشت شده بود.

آزادی وی در پی تفاهمی میان تهران و پاریس صورت گرفت؛ بر اساس این توافق، دولت فرانسه در ازای آزادی دو تبعه فرانسوی متهم به جاسوسی، متعهد شد مهدیه اسفندیاری را به‌طور کامل آزاد کرده و شکایت مطرح‌شده علیه ایران در دیوان بین‌المللی دادگستری را نیز پس بگیرد.

حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!

سفارش محصول
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج