۱۵۸۹۹۱۱
۹۵۱
۹۵۱
پ

عبور ایستگاه فضایی بین‌المللی از بالای ماه

عکس روز ناسا ایستگاه فضایی بین‌المللی را در حال ردشدن از بالای ماه به نمایش می‌گذارد.

خبرآنلاین: این یک سفینه فضایی بیگانه نیست که روی ماه فرود می‌آید. این تصویری از ایستگاه فضایی بین‌المللی است که از بالای ماه می‌گذرد.

6396734

ایستگاه فضایی بین‌المللی در مدار پایین زمین قرار دارد و در آنجا هر ۹۰ دقیقه یک بار به دور زمین می‌چرخد. این ایستگاه که به مدت ۲۵ سال روزی ۱۶ بار به دور زمین چرخیده، بسیاری از اجرام آسمانی آشنا از جمله زهره، مریخ، زحل و خورشید را بمباران نوری کرده است.

هزاران آزمایش به سرپرستی پژوهشگران بیش از ۱۰۰ کشور در ایستگاه فضایی بین‌المللی انجام شده است. رشد کریستال‌های پروتئین در گرانش کم، یکی از اولین آزمایش‌های انجام‌شده در ایستگاه فضایی بین‌المللی بود و همچنان به درمان‌های پزشکی جدید کمک می‌کند.

فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی رشد گیاهان، بازیافت آب، سلامتی انسان و موارد دیگر را برای پشتیبانی از مأموریت‌های «آرتِمیس» (Artemis) که انسان‌ها را به دورترین فاصله تا به امروز خواهد برد، مطالعه می‌کنند.

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج