۱۵۹۰۵۶۱
۲۶۴۹
۲۶۴۹
پ

از امروز تهران خنک می‌شود

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما از امروز تا روز چهارشنبه (۳۱ فروردین تا ۲ اردیبهشت‌) در سطح استان خبر داد.

ایسنا: برپایی واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

با ادامه فعالیت سامانه بارشی، گاهی افزایش ابر، افزایش باد و تا روز سه‌شنبه (اول اردیبهشت‌ماه) در بعضی ساعت‌ها بارش باران، گاهی رعد و برق و بارش تگرگ در گستره استان به‌ویژه در نیمه شمالی و غربی دور از انتظار نیست.

0

طی این مدت در بعضی ساعت‌ها وزش باد نسبتا شدید و شدید در گستره استان تهران به‌ویژه در نیمه جنوبی و مناطق غربی، با احتمال گرد و خاک و کاهش موقت شعاع دید در مناطق جنوبی مورد انتظار است.

همچنین از امروز تا چهارشنبه (۳۱ فروردین تا ۲ اردیبهشت) کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

براساس این گزارش آسمان تهران فردا (اول اردیبهشت‌ماه) نیمه ابری تا ابری و وزش باد در بعضی ساعت‌ها رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید با حداقل و حداکثر ۱۳ و ۲۳ درجه سانتیگراد و در روز چهارشنبه (۲ اردیبهشت‌ماه) صاف تا کمی ابری و وزش باد و گاهی وزش باد شدید با حداقل و حداکثر دمای ۱۲ و ۲۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!

سفارش محصول
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج