۱۵۹۱۰۸۰
۱۶۳۹
۱۶۳۹
پ

فرهیختگان: پاشیدن سس به پهلوی برای خنده بود

فرهیختگان در یادداشت تازه‌ای درباره پاشیدن سس قرمز بر روی رضا پهلوی اظهار نظر کرد.

فرهیختگان در یادداشت تازه‌ای درباره  پاشیدن سس قرمز بر روی رضا پهلوی اظهار نظر کرد و نوشت:  پهلویست‌ها تلاش می‌کنند پاشیدن سس قرمز را شبیه یک عملیات هالیوودی نشان دهند اما تصویر فردی که این کار را انجام داده از عمل انجام شده جالب‌تر است.

1

خنده‌هایی در میان هوادران افراطی پهلوی نشان‌دهنده یک واقعیت است که دلقک‌ها فقط عامل خنده هستند و هیچ خاصیتی ندارد و این تصویر نشان دهنده همین واقعیت است که پاشیدن سس فقط برای همین چند دقیقه خندیدن است و احتمالا این جوان هم کل این کار را فقط برای چند دقیقه خندیدن انجام داده تا نشان دهد این شازده یک انسان پوشالی بیشتر نیست.

 

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج