۱۵۹۱۲۱۸
۱۷۲۲
۱۷۲۲
پ

ترامپ معافیت از «قانون جونز» را دوباره تمدید کرد

دولت آمریکا برای جلوگیری از افزایش قیمت نفت و تسهیل ورود کشتی‌های بیشتر به بنادر آمریکا پس از بسته شدن تنگه هرمز، دوباره این قانون را به‌طور موقت تعلیق کرده است.

فرارو: دولت آمریکا برای جلوگیری از افزایش قیمت نفت و تسهیل ورود کشتی‌های بیشتر به بنادر آمریکا پس از بسته شدن تنگه هرمز، دوباره این قانون را به‌طور موقت تعلیق کرده است.

16

 این قانون که از سال ۱۹۲۰ برای حمایت از صنعت کشتیرانی داخلی آمریکا تصویب شده، اجازه نمی‌دهد کشتی‌های خارجی بین بنادر آمریکا کالا جابه‌جا کنند.

طبق گزارش‌ها، دولت آمریکا برای جلوگیری از افزایش قیمت نفت و تسهیل ورود کشتی‌های بیشتر به بنادر آمریکا پس از بسته شدن تنگه هرمز، دوباره این قانون را به‌طور موقت تعلیق کرده است. 

پیش از این نیز یک معافیت ۶۰ روزه صادر شده بود و اکنون این معافیت تمدید شده است.

بمب ضد لک 2026 لک های پوستی خود را درمان کنید پوستی بدون لک و شفاف هدیه ما به توست. همراه با تخفیف و هدیه ویژه

خرید محصول
دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج