۱۵۹۱۷۰۹
۱۰۱۱
۱۰۱۱
پ

مطهری: آمریکا راهی غیر از توافق ندارد

نائب رئیس پیشین مجلس عنوان کرد: آمریکا راهی غیر از توافق ندارد اسرائیل دوست دارد جنگ ادامه پیدا کند.

ایسنا: علی مطهری، نایب رئیس پیشین مجلس شورای اسلامی گفت: باید بهتر از آقای لاریجانی استفاده می‌شد و متأسفانه رقابت‌های سیاسی مانع شد ،‌آمریکا راهی غیر از توافق ندارد اسرائیل دوست دارد جنگ ادامه پیدا کند

0

این یک واقعیت است که خیلی بهتر می‌شد از تجربه و تدبیر ایشان استفاده کرد. دشمن خیلی بهتر از ما ایشان را شناخته بود و می‌دانست بالأخره ایشان شخصیتی است که می‌تواند اوضاع را جمع و جور کند و احیانا می‌تواند توافقی ایجاد کند و فاصله‌ای بین آمریکا و اسرائیل ایجاد کند.

همین طور آقای خرازی که می‌دانستند ایشان هم در مذاکرات خیلی مؤثر است.

Desktop Banner Mobile Banner
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج