۱۵۹۳۷۲۷
۳۵۰
۳۵۰
پ

ایران به کریدور زمینی پاکستان روی می‌آورد

در حالی که فشار نیروی دریایی آمریکا دسترسی ایران به خلیج فارس را مختل می‌کند، تهران به سمت شرق روی می‌آورد.

شرق: در حالی که فشار نیروی دریایی آمریکا دسترسی ایران به خلیج فارس را مختل می‌کند، تهران به سمت شرق روی می‌آورد.

photo_2026-05-15_17-33-44

مسیرهای جدید تجارت زمینی با پاکستان به کالاهایی که به مقصد ایران هستند اجازه می‌دهد تا از محاصره  آمریکا که اکنون وارد پنجمین هفته خود شده است، عبور کنند و دسترسی ایران به بازارهای منطقه‌ای را حفظ کرده و به طور بالقوه یک مسیر تجاری جدید به سمت آسیای مرکزی باز کنند.

دولت پاکستان با احیای پروژه‌ای که تقریباً دو دهه راکد مانده بود، اعلام کرد که این شش کریدور، بنادر کراچی، بندر قاسم و گوادر پاکستان را از طریق بلوچستان به گذرگاه‌های مرزی گبد و تفتان ایران متصل می‌کنند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج