۱۵۹۴۲۸۱
۵۰۷۶
۵۰۷۶
پ

افشاگری درباره نقشه اسرائیل برای خروج اورانیوم از اصفهان

ریکلین فاش کرده که رزمایش‌هایی متشکل از نیروهای ویژه که به تأسیسات یورش می‌برند تا اورانیوم غنی‌شده را خارج کنند، انجام شده است. او گفته که بر اساس آنچه شنیده، مواد در اصفهان در عمق زیاد زمین دفن نشده و «پس از نفوذ به تأسیسات، می‌توان آن‌ها را خارج کرد».

فارس: یکی از خبرنگاران کانال ۱۴ اسرائیل با صحبت در مورد احتمال حمله زمینی اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای در اصفهان، از سوی مقامات امنیتی اسرائیل با واکنش‌های شدید روبه‌رو شد و برنامه‌اش از آنتن تلویزیون حذف شد.

1

شمعون ریکلین، خبرنگار اسرائیلی ناخواسته مطالبی را در برنامه‌اش مطرح کرد که مقامات اسرائیلی آن‌ها را «سرّی» توصیف کرده‌اند. 

بنا به این گزارش، ریکلین فاش کرده که رزمایش‌هایی متشکل از نیروهای ویژه که به تأسیسات یورش می‌برند تا اورانیوم غنی‌شده را خارج کنند، انجام شده است. او افزود که بر اساس آنچه شنیده، مواد در اصفهان در عمق زیاد زمین دفن نشده و «پس از نفوذ به تأسیسات، می‌توان آن‌ها را خارج کرد».

در پی این اتفاق، برخی مسئولان اسرائیلی از رئیس کمیسیون امور خارجه و امنیت کنست (پارلمان اسرائیل) درخواست کردند تا جلسه‌ای فوری برگزار کند تا در آن در مورد انتشار «اطلاعاتی که ظاهراً سری هستند و می‌توانند دستاوردهای کارزار علیه ایران را به خطر انداخته و آسیب راهبردی به آینده کشور (رژیم) وارد کنند» گفتگو کنند.

مسئولان اسرائیل معتقدند که ریکلین این اطلاعات را از منابع دولتی به دست آورده بوده است. ریکلین این ادعاها را «مزخرف» توصیف کرده و گفته است: «من هیچ جزئیات سری ممنوع‌الانتشاری را فاش نکرده‌ام». وی افزوده که او در مورد یک «بحث فرضی» صحبت می‌کرده است.

 

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج