۱۵۹۵۳۱۱
۳ نظر
۸۱۸۸
۳ نظر
۸۱۸۸
پ

آیتم جدیدی که به مرغ فروشی‌ها اضافه شده!

از دی‌ماه سال گذشته و با حذف ارز ترجیحی قیمت کالاها به شدت بالا رفت، این ماجرا با شروع جنگ چهل روزه و آسیب دیدن کارخانجات و پتروشیمی‌ها تشدید شد.

برترین‌ها:  با کاهش قدرت خرید، مردم با حذف برخی اقلام از سبد غذایی خود به اصلاح «برای بقا» مبارزه می‌کنند. در این میان، برخی اثر فشار اقتصادی دولت در زمستان سال گذشته را بیشتر از جنگ می‌دانند. در این باره بهمن هدایتی(خبرنگار) از آیتم جدیدی خبر داده که به مرغ‌فروشی‌های اسنپ اضافه شده است. اسکلت گوشت دار مرغ!

photo_2026-05-26_09-01-05

 

با سفارش پک تقویت موی اسپیرولینا، ریزش موهات رو ریشه ای درمان کن! تحت لیسانس آلمان

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    اسکلت مرغ تو مرغ فروشیها میدن کیلویی 40 تا 45 تومن . 220 هزار ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ناشناس

    به کجا گله کنیم

  • ناشناس

    ببخشید مگه مرغی که شما میخرید اسکلت نداره!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج