۱۵۹۷۰۸۸
۵۲۷
۵۲۷
پ

حمله تند اقتصاددان معروف به پزشکیان بابت حرف‌هایش

پس از آنکه مسعود پزشکیان در جمع مدیران صداوسیما گفت: «اگر ارز را در زمینه کالاهای اساسی اصلاح نمی‌کردیم (دی ۱۴۰۱)، مطمئن باشید که الان با قحطی مواجه می‌شدیم!» حالا فرشاد مومنی اقتصاددان در نقد این اظهارات صحبت کرد.

تابناک: پس از آنکه مسعود پزشکیان در جمع مدیران صداوسیما گفت: «اگر ارز را در زمینه کالاهای اساسی اصلاح نمی‌کردیم (دی ۱۴۰۱)، مطمئن باشید که الان با قحطی مواجه می‌شدیم!» حالا فرشاد مومنی اقتصاددان در نقد این اظهارات گفت: «... واقعاً تلخ تر و تاسف آورتر و از جهانی شرم آورتر از این عبارت را نمی‌شود به زبان جاری کرد... امیدوارم قبول کند خیرخواه واقعی آن چاپلوسان و ذینفعان مافیایی که این ایده‌ها را در ذهن ایشان پرورش می‌دهند، نیستند. خیرخواه واقعی کسانی که بی‌اعتباری این حرف‌ها را برملا می‌کنند.» اظهارات کامل این استاد دانشگاه که با نقدهایی مواجه شده را می‌بینید و می‌شنوید.

 

 

حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!

سفارش محصول
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج