۱۶۰۱۳۳۲
۲۶۱۱
۲۶۱۱
پ

اولین واکنش صداوسیما به حواشی مصاحبه قالیباف

مصاحبه ضبط‌شده محمدباقر قالیباف با شبکه خبر صداوسیما پیش از پایان متوقف شد.

فارس: مصاحبه ضبط‌شده محمدباقر قالیباف با شبکه خبر صداوسیما پیش از پایان متوقف شد. صداوسیما اعلام کرده است که ادامه این گفت‌وگو در بخش دوم و در روز بعد منتشر خواهد شد.

bb39dbebe9524d1d89862eb3110ffeba

مصاحبه محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگوی ویژه خبری صداوسیما پیش از پایان کامل سخنان او متوقف شد.

هم‌زمان، کانال رسمی آقای قالیباف نیز با انتشار پیامی از قطع شدن این گفت‌وگو خبر داد. این موضوع واکنش‌ها و گمانه‌زنی‌های مختلفی را در شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشت.

بر اساس اعلام صداوسیما، بخش دوم این گفت‌وگو قرار است روز بعد (چهارشنبه شب) پخش شود. به گفته صدا و سیما این مسئله در پایان برنامه به صورت زیرنویس نیز نمایش داده شده بود.

این مصاحبه که به موضوع پرسش‌های مرتبط با تفاهم‌نامه ایران و آمریکا اختصاص داشت، به صورت ضبط‌شده از تلویزیون پخش شد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج