۱۶۰۲۰۹۵
۵۳۶
۵۳۶
پ

گزافه‌گویی رهبر اپوزیسیون اسرائیل علیه ایران

رهبر اپوزیسیون اسرائیل با انتقاد از نتانیاهو گفت اسرائیل می بایست در طول جنگ اخیر تمامی زیر ساخت های نفتی و انرژی حیاتی ایران را بمباران و نابود می کرد.

عصر ایران: رهبر اپوزیسیون اسرائیل با انتقاد از نتانیاهو گفت اسرائیل می بایست در طول جنگ اخیر تمامی زیر ساخت های نفتی و انرژی حیاتی ایران را بمباران و نابود می کرد.

به نقل از تایمز اسرائیل، "یائیر لاپید"، از رهبران اپوزیسیون اسرائیل، گفت که اسرائیل باید در طول جنگ اخیر با ایران تمامی زیرساخت‌های نفت و انرژی ایران را بمباران می‌کرد و نتانیاهو با خودداری از چنین حملاتی اشتباه کرده است.

5876156eZTp3ZWJwfGY6MjU1NTI2OC5qcGd8ZnVpOjI0NDM3Mzl8bDpmYXx2OjE

رهبر حزب "یش آتید" اسرائیل، در مصاحبه‌ای با کانال 12 اسرائیل گفت: "من اگر جای نتانیاهو بودم تمام تاسیسات اصلی انرژی و تمام میدان‌های نفتی ایران را بمباران می‌کردم."

لاپید ادامه داد: " اگر می‌خواهید دولت ایران را سرنگون کنید، باید اقتصاد ایران را از بین ببرید به نحوی که دولت بعدی [ایران] سال ها طول بکشد تا آنها را از نو بسازد."

او افزود که این نظر را در جلسات توجیهی امنیتی که در طول جنگ برگزار شده بود، به بنیامین نتانیاهو گفته است اما نتانیاهو در واکنش صرفا "زیر لب غرغر" کرده است.

لاپید با اشاره به سیاست و اتحادش با "نفتالی بنت" نخست وزیر سابق و دیگر رهبر اپوزیسیون اسرائیل، برای ایجاد حزب "باهم"، افزود  که بنت در حال حاضر برای نخست‌وزیری مناسب‌تر است، زیرا به گفته‌ او، اسرائیل در حال حاضر به یک رهبر راست‌گرا نیاز دارد.

لاپید افزود: "نفتالی بنت فرد مناسبی در زمان مناسب است"، اما تاکید کرد که این کنایه‌ای به رقیب اصلی "باهم" در اردوگاه اپوزیسیون، یعنی حزب "یاشار" به رهبری "گادی آیزنکوت"، نبوده است.

او در این باره گفت:" من نمی‌گویم که او بهتر یا مناسب‌تر از گادی آیزنکوت است، من می‌گویم که او در حال حاضر از من بهتر و مناسب‌تر است."

او ادامه داد: "ما در حال حاضر به یک رهبر از جناح راست نیاز داریم. من به کسی نیاز دارم که نخست‌وزیر، وزیر دفاع، وزیر آموزش، وزیر اقتصاد، کسی که دولت تشکیل داده، کسی که دولت را منحل کرده، کسی که باخته، نه فقط کسی که برده، و او فردی از جناح راست است... من خودم، حزبم و اعتمادم را پشت سر او قرار می‌دهم."

انتخابات سراسری اسرائیل در ماه اکتبر (مهر 1405) برگزار می شود و رهبران احزاب مسابقه ای برای نشان دادن شدت عمل بیشترشان در قبال ایران گذاشته اند، تا نظر و رای بیشتری از جامعه رای دهنده اسرائیل کسب کنند.

نظر سنجی ها نشان می دهد بیش از 90 درصد افکار عمومی اسرائیل، نتانیاهو را بازنده جنگ اخیر آمریکا و اسرائیل علیه ایران می دانند و همزمان بیش از دو سوم آنها از ادامه جنگ با ایران تا نابودی کامل این کشور یا دستکم سقوط نظام حاکم بر ایران و نابودسازی کامل برنامه موشکی و هسته ای آن حمایت می کنند.

ویدئوی دقایقی قبل از مردم در میدان امام حسین

تصویری از گریه شدید اژه‌ای در مصلی تهران

ویدیوی خبرسازی که از مصلی تهران وایرال شد

تلویزیون دیالوگ معروف مختار را با مراسم وداع پخش کرد

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج