صداوسیما نشان داد همچنان عذرخواهی بلد نیست
مجری برنامه جریان شبکه یک صداوسیما اتهامات مطرح شده از سوی کارشناس این برنامه علیه دو برادر دکتر سیدمحمود سریع القلم استاد دانشگاه شهید بهشتی را نادرست خواند اما عذرخواهی نکرد.
برترینها: مجری برنامه جریان شبکه یک صداوسیما اتهامات مطرح شده از سوی کارشناس این برنامه علیه دو برادر دکتر سیدمحمود سریع القلم استاد دانشگاه شهید بهشتی را نادرست خواند اما عذرخواهی نکرد.
بیشتر بخوانید:
گاف عجیب صداوسیما درباره برادرانی که وجود ندارند!
اولین واکنش محمود سریعالقلم به جنجال برنامه «جریان»
در برنامه جریان شبکه یک که در تاریخ ۹ تیرماه ۱۴۰۵ پخش شده است، کارشناس برنامه ادعاهایی درباره برادران محمود سریعالقلم مطرح کرد؛ از اعدام دو نفر از آنان پس از وقایع آمل تا بدهکاری بانکی.
اما پیگیریها نشان میدهد که ادعای کارشناس این برنامه خلاف واقع است، چرا که محمود سریعالقلم، برادرانی به نام فرید و وحید ندارند. ضمن اینکه اصالت سریعالقلم آذری است و نه مازندرانی.
نظر کاربران
شما غلط زیادی میکنید