۱۶۰۴۰۸۳
۱۳۷۶
۱۳۷۶
پ

اولین واکنش به تصاویر تجمع در پاساژ چارسو تهران

عصر امروز، چهارشنبه ۲۴ تیرماه، تصاویری با ادعای اعتراض مردم در پاساژهای چهارسو و علاءالدین تهران در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد

 فارس: عصر امروز، چهارشنبه ۲۴ تیرماه، تصاویری با ادعای اعتراض مردم در پاساژهای چهارسو و علاءالدین تهران در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد. شماری از کاربران در شبکه اجتماعی ایکس نیز با انتشار مطالب مشابه، این ویدئوها را بازنشر و تأیید کردند.

e455dbe3d8c4419f978b453532d7d7e2

پیگیری ها از کسبه پاساژهای چهارسو و علاءالدین نشان می‌دهد که امروز رخدادی با این مشخصات در این محدوده تجاری مشاهده نشده است. همچنین، پیگیری‌ها از نهادهای انتظامی نیز برگزاری تجمع مردمی در تهران را تأیید نمی‌کند.

بررسی‌های تیم راستی‌آزمایی نشان می‌دهد بخش قابل‌توجهی از ویدئوهای منتشرشده مربوط به حدود هفت سال پیش است و به دلیل شباهت شرایط نوری و پوشش افراد با روزهای جاری، عامدانه برای تحریک مردم انتخاب، فرآوری و توزیع شده است.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج