۱۶۰۴۶۴۴
۲۳۸۱
۲۳۸۱
پ

خانم بازیگر مشهور در ۶۱ سالگی ازدواج کرد

پائولینا پوریزکووا، سوپرمدل و بازیگر سرشناس ۶۱ ساله با جف گرینستاین، نویسنده کمدی ازدواج کرد.

برترین‌ها: پائولینا پوریزکووا، سوپرمدل و بازیگر سرشناس ۶۱ ساله با جف گرینستاین، نویسنده کمدی ازدواج کرد.

این دو در ویلایی مشرف به دریاچه اورتا ایتالیا در مکانی که برای پائولینا خاطره‌ای قدیمی داشت، چون حدود سه دهه پیش در جریان یک پروژه عکاسی، برای اولین بار آنجا را دیده بود، مراسم ازدواج خود را برگزار کردند.

این مدل و بازیگر اهل کشور چک سابقه همکاری با برندهای بزرگی همچون؛ شنل، ورساچه، دیور، ایو‌سن‌لورن، کلوین کلاین و بسیاری دیگر رو به همراه داره و در سال ۱۹۸۴ با همکاری با برند estee lauder یکی از بیشترین دستمز‌دهای آن زمان را کسب کرد.

photo_2026-07-18_22-22-28 (2)

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج