۱۶۰۷۱۵۴
۱۲۲
۱۲۲
پ

کنایه غیرمستقیم شراره رخام به آزیتا حاجیان

شراره رخام نسبت به حواشی ایجاد شده در مراسم یادبود اکبر عبدی واکنش نشان داد.

برترین‌ها: پس از حاشیه‌های ایجادشده در مراسم ختم اکبر عبدی و اعتراض آزیتا حاجیان به برخی افراد که در فضای مراسم اقدام به گرفتن سلفی با هنرمندان کرده بودند، حالا واکنش شراره رخام توجه‌ها را به خود جلب کرده است.

5c4f015cZTp3ZWJwfGY6L2ZpbGVzL2ZhL25ld3MvMTQwNC83LzYvMjMxMTk0N183MzguanBnfGZ1aToyMjA3NzEzfGw6ZmF8djox

رخام با انتشار ویدئویی درباره سلفی گرفتن مردم با هنرمندان در چنین مراسم‌هایی صحبت کرد و این رفتار را نامناسب ندانست. همین موضوع باعث شد برخی کاربران این واکنش را پاسخی غیرمستقیم به موضع‌گیری آزیتا حاجیان تلقی کنند.

 

با سفارش پک تقویت موی اسپیرولینا، ریزش موهات رو ریشه ای درمان کن! تحت لیسانس آلمان

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج