۱۶۰۷۲۱۹
۱۱۱
۱۱۱
پ

همتی ترمز سود دلاری یک بانک دولتی را کشید

بانک تجارت ۱۰ هزار میلیارد تومان از سودی را که از افزایش نرخ ارز در صورت‌های مالی خود ثبت کرده بود، با تذکر بانک‌مرکزی حذف کرد.

خبرگزاری فارس: بانک تجارت ۱۰ هزار میلیارد تومان از سودی را که از افزایش نرخ ارز در صورت‌های مالی خود ثبت کرده بود، با تذکر بانک‌مرکزی حذف کرد.

طبق نامۀ همتی به سازمان بورس، بانک‌مرکزی برگزاری مجمع عمومی بانک را نیز منوط به اعمال این اصلاحات کرده بود.

photo_2026-08-01_11-52-56

بانک‌مرکزی اردیبهشت‌ماه با ابلاغ دستورالعملی به بانک‌ها اعلام کرد که اگر وصول مطالبات ارزی یک بانک با ابهام روبه‌رو باشد یا بانک به دارایی ارزی خود دسترسی نداشته باشد نباید با افزایش نرخ ارز از آن سود شناسایی کند.

با این حال بررسی توضیحات حسابرس در صورت‌های مالی بانک تجارت نشان می‌دهد بخش مهمی از سودی که بانک از افزایش نرخ ارز ثبت کرده، مربوط به ارزی بوده که بانک به عنوان تسهیلات پرداخت کرده اما به بانک برنگشته است.

با سفارش پک تقویت موی اسپیرولینا، ریزش موهات رو ریشه ای درمان کن! تحت لیسانس آلمان

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج