۱۶۰۷۴۱۷
۲ نظر
۸۹۵
۲ نظر
۸۹۵
پ

تصاویر نایاب و دیده نشده از ۶۵ سال پیش امارات

تصاویری نایاب و دیده نشده از شهر العین در سال ۱۹۶۲؛ زمانی که هنوز نه خبری از آسمان‌خراش‌‌ها بود و نه جاده‌های مدرن ار در ادامه مشاهده می‌کنید.

برترین‌ها: تصاویری نایاب و دیده نشده از شهر العین در سال ۱۹۶۲؛ زمانی که هنوز نه خبری از آسمان‌خراش‌‌ها بود و نه جاده‌های مدرن ار در ادامه مشاهده می‌کنید.

اما چیزی که در این تصاویر موج می‌زند، «امید» و «تلاش» مردمی است که آرزوهای بزرگی برای این خاک داشتند.

العین، به عنوان قلب سبز امارات، همیشه نماد بقا و زندگی بوده است. تماشای این ویدیو به ما یادآوری می‌کند که برای رسیدن به امروز، چه مسیر دشواری طی شده است.

با سفارش پک تقویت موی اسپیرولینا، ریزش موهات رو ریشه ای درمان کن! تحت لیسانس آلمان

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • م

    الانشون دیدن داره ،هم اون روز رو با ایران مقایسه کنید هم امروز رو

  • وفاق میلی

    برید بمیرید با این مملکت داری تون
    خجالت کشیدن شرم کردن مردن از بی عرضه گی رو برا امروز شما اختراع کردن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج