۱۶۰۷۶۳۰
۶ نظر
۹۳۴
۶ نظر
۹۳۴
پ

روایت کنایه‌آمیز رسایی از شکست عشقی پزشکیان و قالیباف

حمید رسایی، نماینده مجلس نوشت: بعد از اینکه ترامپ برجام را پاره کرد، روحانی و ظریف دچار شکست عشقی و افسردگی شدند تا جایی که هر بار نقض برجام را با عدم نقض روح برجام توجیه می‌کردند.

برترین‌ها: حمید رسایی، نماینده مجلس در توئیتی نوشت: بعد از اینکه ترامپ برجام را پاره کرد، روحانی و ظریف دچار شکست عشقی و افسردگی شدند تا جایی که هر بار نقض برجام را با عدم نقض روح برجام توجیه می‌کردند.

ظاهرا اکنون جناب پزشکیان و گاه قالیباف به همان بلیّه دچار شده‌اند. مبدأ تاریخ را از روز امضای تفاهم‌نامه با قاتل رهبری حساب می‌کنند. آن را سند پیروزی و مرکز ثقل سیاست خارجی می‌دانند! به امید احیایش شب را روز می‌کنند! از وقتی ترامپ آن را پایان‌یافته اعلام کرده، دچار شکست عشقی شده‌اند! اگر برجام روحانی را نجات داد، تفاهم‌نامه هم شما را نجات می‌دهد. بیدار شوید.

photo_2026-08-03_09-27-54

با 50%تخفیف بخر معجزه درمان ریزش مو با این شامپو خرید محصول

خرید محصول
دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    بی مغز دهان باز زبان اتوبان بی مسئولیت

  • yas

    تو رو سنه نه ؟

  • ناشناس

    واقعا درست میگن .آقای پزشکیان هنوز تو رویا هست

  • Azazil

    اون احمق هایی که به این احمق رای دادن!!!

  • ناشناس

    لطفا نسبت به تعدادآرای خودحرف بزنید

  • ناشناس

    چون کسی به اینها محل نکرد و نبویان را از هیات صلح بیرون انداختند اینها مخالفت کردند و گر نه از همه ترسو تر و طمع کارند. حالا بعد پاره کردن تفاهم نامه جواب ملت را چی میدهید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج