۱۶۰۷۷۵۶
۱۰۰
۱۰۰
پ

ادعایی درباره نحوه مذاکره ایران و آمریکا در روزهای اخیر

شبکه س‌بی‌اس نوشت: با وجود اظهارات شب گذشته دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مبنی بر اینکه مذاکرات با ایران قرار است از بعدازظهر دوشنبه آغاز شود، مقام‌های آمریکایی به شبکه CBS News گفته‌اند که هیچ مذاکره «جدید» یا متفاوتی برنامه‌ریزی نشده است.

انتخاب: شبکه س‌بی‌اس نوشت: با وجود اظهارات شب گذشته دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مبنی بر اینکه مذاکرات با ایران قرار است از بعدازظهر دوشنبه آغاز شود، مقام‌های آمریکایی به شبکه CBS News گفته‌اند که هیچ مذاکره «جدید» یا متفاوتی برنامه‌ریزی نشده است. آنچه در جریان است، همان گفت‌وگوهای مستمر میان استیو ویتکاف، فرستاده آمریکا در امور خاورمیانه، جرد کوشنر و تیم مذاکره‌کننده آمریکایی با طرف ایرانی از طریق میانجی‌هاست.

41cff2e1ZTp3ZWJwfGY6MjE3OTY4MS5qcGd8ZnVpOjIxNjc3MTB8bDpmYXx2OjE

در ادامه این مطلب آمده است: اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، نیز روز دوشنبه در یک نشست خبری اعلام کرد که تهران هیچ برنامه‌ای برای برگزاری مذاکرات مستقیم با واشنگتن ندارد؛ این اظهارات پس از آن مطرح شد که ترامپ مدعی شد «توافق قریب‌الوقوع است.»

بقائی گفت: «برای جلوگیری از هرگونه سوءتفاهم، لازم است روشن شود که مذاکرات کنونی درباره چه موضوعی است و با چه طرفی انجام می‌شود. ما در حال حاضر با ایالات متحده مذاکره نمی‌کنیم.»

او افزود: «مذاکرات ما با عمان است و بر دستیابی به تفاهمی درباره مسیری متمرکز است که عبور امن کشتی‌ها از تنگه هرمز را تضمین کند.»

 

اگه میخواهید حتی توی خواب هم چربیسوزی داشته باشید کلیک کنید.

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج