۱۶۰۹۷۳۸
۳۱
۳۱
پ

جریمه خلاقانه آقای پلیس عرق رانندگان را درآورد

صبح ساعت ۶، چند راننده به‌دلیل نبستن کمربند متوقف شدند، اما پلیس به‌جای جریمه نقدی، آنها را به ۱۰ دقیقه ورزش وسط جاده محکوم کرد!

برترین‌ها: یک ویدیوی جالب و پربازدید در فضای مجازی منتشر شده که در آن یک پلیس، تعدادی راننده را به دلیل نبستن کمربند ایمنی متوقف می‌کند.

N82003265-70593768

اما جریمه این راننده‌ها کمی متفاوت است! پلیس به آنها می‌گوید یا جریمه نقدی می‌شوند یا باید ۱۰ دقیقه ورزش کنند.

راننده‌ها هم گزینه دوم را انتخاب می‌کنند و در حالی که هنوز ساعت حدود ۶ صبح است، وسط جاده مشغول ورزش و نرمش می‌شوند؛ صحنه‌ای که واکنش‌های زیادی در فضای مجازی به دنبال داشته و برای بسیاری از کاربران خنده‌دار و جالب بوده است.

هشدار جدی!!ببین استرس چجوری کچلت میکنه😱راه حلش شامپو جلبکه

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج