۱۶۱۰۶۵۹
۱ نظر
۷۰۵
۱ نظر
۷۰۵
پ

دو ایرلاین خارجی به آسمان ایران بازگشتند

پروازهای دو شرکت هواپیمایی خارجی با مجوز سازمان هواپیمایی کشوری بار دیگر بر فراز آسمان ایران از سر گرفته شد.

ایسنا: پروازهای دو شرکت هواپیمایی خارجی با مجوز سازمان هواپیمایی کشوری بار دیگر بر فراز آسمان ایران از سر گرفته شد.

564b166b5c5f4ce6803a9dd896343931

این اقدام در پی انجام مذاکرات و رایزنی‌های مستمر با کشور عمان و با هدف تسهیل و توسعه عبور پروازهای خارجی از فضای هوایی ایران محقق شده است.

همچنین در پی پیگیری‌های متعدد، مجوز پرواز فصلی شرکت فلای‌دبی برای استفاده از فضای هوایی کشور صادر شده است.

گفتنی است؛ دفتر نظارت بر عملیات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری، ضمن اولویت قرار دادن تأمین و حفظ ایمنی فضای هوایی کشور، همواره در تلاش است با فراهم کردن تمهیدات و هماهنگی‌های لازم، زمینه ورود و عبور پروازهای خارجی از فضای هوایی جمهوری اسلامی ایران را تسهیل کند.

تغییر سن شناسنامه با یک روش گیاهی آلمانی

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    ای کاش مجوز بدن پروازها بیاد و بره از ایران . بابا پدر مردم رو درآوردین با این پروازها ... از فضای ایران استفاده میکنن ولی مسافر بد بخت ایرانی رو نمیان ببرن ؟؟؟؟؟؟ خاک بر سرتون که هر چیزی که برای رفاه مردم باشه رو حروم کردید به همه .... اینم چون باید برای استفاده از حریم هوایی بهتون پول بدن مجوز دادین ورگنه این کار رو هم نمیکردید .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج