۱۶۱۱۵۴۵
۱۰۴۹
۱۰۴۹
پ

بقایی: در سال‌های اخیر پوکرباز هم شدیم

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه، در نشست خبری خود با استفاده از یک تعبیر متفاوت، سیاست خارجی ایران را به بازی‌های شطرنج و پوکر تشبیه کرد.

چندثانیه: اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه، در نشست خبری خود با استفاده از یک تعبیر متفاوت، سیاست خارجی ایران را به بازی‌های شطرنج و پوکر تشبیه کرد.

او گفت: «ما از قدیم شطرنج‌باز بوده‌ایم، در سال‌های اخیر پوکرباز هم شده‌ایم و اکنون مدتی است که ترکیبی بازی می‌کنیم.» بقایی با این تعبیر تلاش کرد رویکرد ایران در عرصه سیاست خارجی را توضیح دهد و از تغییر شیوه مواجهه با تحولات بین‌المللی سخن گفت.

پخش-نشدن-ویدئو

تست آمادگی شروع کسب‌وکار
الان استخدامم یا اول اینو ببین؟

کارمند بمونم یا رئیس خودم بشم؟!

با این تست ببین چقدر برای شروع کسب‌وکارت آماده هستی!

رایگان تست بده!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج