۱۶۱۲۰۰۴
۱۹۱
۱۹۱
پ

ادعای جنجالی درباره «شاهرگ حیاتی اسرائیل» در خلیج فارس

یک کارشناس صداوسیما با اشاره به اهمیت راهبردی زیرساخت‌های ارتباطی در منطقه، مدعی شد بخش قابل‌توجهی از خدمات اسرائیل به فیبرهای نوری عبوری از محدوده تنگه هرمز وابسته است.

کاخ رسانه:  یک کارشناس صداوسیما با اشاره به اهمیت راهبردی زیرساخت‌های ارتباطی در منطقه، مدعی شد بخش قابل‌توجهی از خدمات اسرائیل به فیبرهای نوری عبوری از محدوده تنگه هرمز وابسته است.

به گفته این کارشناس، حدود ۷۰ درصد از بخش خدمات اسرائیل به این زیرساخت ارتباطی وابستگی دارد و از همین رو، فیبر نوری موجود در این مسیر را می‌توان یکی از شریان‌های حیاتی ارتباطی این رژیم دانست.

این اظهارات در حالی مطرح شده است که اهمیت مسیرهای فیبر نوری منطقه خلیج فارس در تأمین ارتباطات بین‌المللی و انتقال داده، از موضوعات راهبردی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات به شمار می‌رود.

کشف راز کاهش وزن یک نوشیدنی با 5گیاه خاص

خرید محصول
دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج