۱۶۱۲۶۲۳
۸۶۵
۸۶۵
پ

حادثه تلخ برای خواهران دوقلو در آبشار بیشه لرستان

با وجود تلاش نیروهای امدادی برای یافتن کودکان، پیکر یکی از آنها روز حادثه توسط افراد محلی و پیکر کودک دوم نیز روز گذشته توسط یکی از ماهیگیران منطقه در فاصله‌ای پایین‌تر از آبشار پیدا شد.

ایرنا: مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خرم‌آباد از غرق‌شدن خواهران ۲قلوی ۶ ساله در آبشار بیشه خبر داد و گفت: پیکر هر ۲ کودک پس از عملیات جست‌وجو و امدادرسانی با کمک مردم محلی پیدا شد.

1e6e8eeeZTp3ZWJwfGY6MjU4OTM0NC5qcGd8ZnVpOjI0NzM1MTF8bDpmYXx2OjE

سید ابوذر موسوی روز یکشنبه اظهار کرد: ۲ خواهر به نام‌های ستایش و نیایش بیرانوند در آبشار بیشه غرق شدند.

وی افزود: نیروهای امداد و غریق نجات بلافاصله پس از اطلاع از حادثه برای جست‌وجوی کودکان و امدادرسانی به محل حادثه اعزام شدند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری خرم‌آباد ادامه داد: با وجود تلاش نیروهای امدادی برای یافتن کودکان، پیکر یکی از آنها روز حادثه توسط افراد محلی و پیکر کودک دوم نیز روز گذشته توسط یکی از ماهیگیران منطقه در فاصله‌ای پایین‌تر از آبشار پیدا شد.

وی با ابراز تاسف از وقوع این حادثه از خانواده‌ها خواست هنگام حضور در مناطق گردشگری، حاشیه رودخانه‌ها و آبشارها، نکات ایمنی را جدی بگیرند و از نزدیک‌شدن کودکان به نقاط پرخطر و جریان‌های آبی بدون نظارت خودداری کنند.

آبشار بیشه یکی از جاذبه‌های طبیعی و گردشگری شهرستان خرم‌آباد و در فصل‌های مختلف سال پذیرای گردشگران بسیاری است.

شامپو تحت لیسانس آلمان قطع ریزش و رویش مجدد موها

خرید محصول
دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج