۱۶۱۴۳۲۶
۳ نظر
۲۵۸۶
۳ نظر
۲۵۸۶
پ

تصاویر ملوانان آبراهام لینکلن در فاحشه‌خانه‌های تایلند

ناوگروه آبراهام لینکلن پس از هشت ماه استقرار در خاورمیانه و جنگ با ایران، در مسیر بازگشت به آمریکا در پاتایا مرکز فحشای تایلند توقف کرد تا ملوانان این ناو دست به انواع فحشا در تایلند بزنند و سپس ناو راهی آمریکا شد.

تابناک: ناوگروه آبراهام لینکلن پس از هشت ماه استقرار در خاورمیانه و جنگ با ایران، در مسیر بازگشت به آمریکا در پاتایا مرکز فحشای تایلند توقف کرد تا ملوانان این ناو دست به انواع فحشا در تایلند بزنند و سپس ناو راهی آمریکا شد. دو ویدیو از حضور نظامیان آمریکا در فاحشه‌خانه‌ها و کلاب‌های تایلند را با این توضیح می‌بینید که با توجه به وضعیت حاضران در ویدیو تا حدودی محو شده است.

تست آمادگی شروع کسب‌وکار
الان استخدامم یا اول اینو ببین؟

کارمند بمونم یا رئیس خودم بشم؟!

با این تست ببین چقدر برای شروع کسب‌وکارت آماده هستی!

رایگان تست بده!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • شهرام

    ۴ ماه رنگ آفتاب را ندیدند

  • Masoud

    شما اونجا چیکار میکردی یا چرا فیلمش را دارید? توصیه میکنید?

  • ناشناس

    زندگی خصوصی مردم چه ربطی به ما داره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج