۱۶۱۵۳۸۸
۲۳۹
۲۳۹
پ

۳۸ مدیر مدرسه در یک استان عزل شدند

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه ۱۰۸۰ گزارش درباره دریافت وجه از والدین هنگام ثبت‌نام به ثبت رسیده است، گفت: تاکنون ۳۸ نفر از مدیران نیز عزل و جایگزین شده‌اند.

ایسنا: مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه ۱۰۸۰ گزارش درباره دریافت وجه از والدین هنگام ثبت‌نام به ثبت رسیده است، گفت: تاکنون ۳۸ نفر از مدیران نیز عزل و جایگزین شده‌اند.

صفدر سلطانی شامگاه یکشنبه ۲۲ شهریورماه، در نشست خبری ویژه مهر، بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید که در اردوگاه ثامن‌الحجج(ع) برگزار شد، اظهار کرد: سال تحصیلی گذشته با توجه به شرایط پیش‌آمده و جنگ تحمیلی، آموزش دانش‌آموزان در فضای مجازی ادامه پیدا کرد و همکاران آموزش و پرورش تلاش کردند این سال را به پایان برسانند.

ویژگی-هایی-یک-مدرسه-خوب-3

وی افزود: آموزش مجازی در کنار مزایایی که داشت، آسیب‌هایی نیز به همراه داشت که از جمله آن می‌توان به افت یادگیری، کاهش حضور و ارتباط دانش‌آموزان با یکدیگر، بروز برخی آسیب‌های اجتماعی، کاهش تحرک و افزایش وزن دانش‌آموزان و آسیب‌های ناشی از استفاده از فضای مجازی اشاره کرد. بر همین اساس، مجموعه آموزش و پرورش برای بازگشایی مدارس آماده شده و تلاش می‌کند بازگشایی مدارس به صورت بانشاط، آرام و هدفمند انجام شود.

وی با اشاره به کیفیت آموزش در مدارس برخوردار و کم‌برخوردار گفت: یکی از سیاست‌های محوری آموزش و پرورش، کاهش فاصله میان این مدارس است. در حال حاضر تراکم کلاس‌ها و وضعیت فضای آموزشی در مناطق کم‌برخوردار در برخی موارد وضعیت بهتری نسبت به مناطق برخوردار دارد و ساخت‌وساز پروژه‌های جدید نیز در مناطق کم‌برخوردار بیشتر دنبال می‌شود. همچنین کاهش تنوع مدارس و همچنین ساماندهی نقل‌وانتقالات نیروی انسانی از دیگر اقداماتی است که در این زمینه دنبال شده است.

سلطانی همچنین درباره دریافت وجه از والدین در مدارس نیز اظهار کرد: تاکنون ۱۰۸۰ گزارش درباره دریافت وجه هنگام ثبت‌نام یا دریافت کارنامه و همچنین موارد دیگری مانند عدم نصب برخی موارد، هدایت تحصیلی و ثبت‌نام خارج از محدوده دریافت شده است.

وی افزود: بخش قابل توجهی از این موارد با آگاهی‌بخشی و تذکر شفاهی پیگیری شده، اما در سال جاری ۴۹ تعهد کتبی، ۷۹ تذکر کتبی و معرفی ۱۶ نفر به هیات رسیدگی انجام شده است. تاکنون ۳۸ نفر از مدیران نیز عزل و جایگزین شده‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به نتایج امتحانات نهایی دانش‌آموزان گفت: در حال حاضر فرآیند ثبت اعتراض به نتایج ادامه دارد و هنوز نمی‌توان ارزیابی نهایی از وضعیت نتایج نسبت به سال گذشته ارائه کرد، اما امیدواریم با توجه به روند امسال، شاهد بهبود نتایج دانش‌آموزان استان باشیم.

سلطانی همچنین با اشاره به همکاری دستگاه‌های مختلف در اجرای مصوبات شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی اظهار کرد: تکالیف دستگاه‌ها در این شورا مشخص شده و هرگونه مساعدت دستگاه‌هایی که خارج از تکالیف قانونی خود انجام شود نیز بررسی و هماهنگ شده است. با همکاری دستگاه‌های مختلف، تقریباً تمامی موارد مربوط به تکالیف دستگاه‌ها تعیین تکلیف شده و در زمینه همکاری با دستگاه‌های اجرایی برای آغاز سال تحصیلی، مشکلی وجود نداشته است.

وی با اشاره به جایگاه شورای آموزش و پرورش استان گفت: شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی یکی از شوراهای برتر کشور است و از همکاری دستگاه‌های عضو شورا و مجموعه‌های مختلف برای فراهم کردن شرایط مناسب آغاز سال تحصیلی قدردانی می‌کنم.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به ساماندهی نیروی انسانی برای سال تحصیلی جدید، مطرح کرد: یکی از اولویت‌های آموزش و پرورش این است که کلاس بدون معلم نداشته باشیم و تلاش می‌کنیم در ابتدای سال تحصیلی، نیازهای نیروی انسانی مدارس را تأمین کنیم.

سلطانی، درباره بازسازی و بهسازی مدارس نیز گفت: بازسازی مدارس با مشارکت مجموعه‌های مختلف دنبال شده و مدیران مدارس نیز می‌توانند در این زمینه نقش داشته باشند. مشارکت در این طرح‌ها اجباری نیست و هدف، ارتقای کیفیت فضاهای آموزشی است. تاکنون حدود ۱۵۰۰ مدرسه و ۷۵۰۰ کلاس درس در استان بهسازی و شاداب‌سازی شده‌اند و بخشی از مدارس نیز همچنان به مقاوم‌سازی نیاز دارند.

وی در پایان تصریح کرد: حدود ۲۰ درصد مدارس استان نیازمند مقاوم‌سازی هستند و این موضوع نیز در برنامه‌های مربوط به بهبود و ایمن‌سازی فضاهای آموزشی مورد توجه قرار دارد.

علت اصلی چروک شدن پوست مشخص شد!!دریافت راه حل آسان

خرید محصول
دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج