۱۶۱۵۹۳۹
۶
۶
پ

پشت‌صحنه شلاق خوردن «رحیم نجار» یک نکته جالب داشت!

نوید پورفرج از پشت‌صحنه سکانس شلاق خوردنش در قسمت نهم فصل دوم «بامداد خمار» گفت؛ جایی که خودش از علی مصفا خواسته بود محکم‌تر بزند!

برترین‌ها: نوید پورفرج، بازیگر نقش «رحیم نجار» در سریال «بامداد خمار»، با انتشار استوری از یکی از سکانس‌های قسمت نهم فصل دوم این سریال، درباره پشت‌صحنه آن توضیح داد.

نوید_پورفرج

در این سکانس، «علی مصفا» با شلاق او را می‌زند. پورفرج نوشت که علی مصفا آن‌قدر با ملاحظه بوده که خودش در میانه سکانس از او خواسته محکم‌تر بزند. او همچنین توضیح داد جمله‌ای که ابتدا به‌صورت طبیعی در جریان ضبط گفته شده بود، به پیشنهاد نرگس آبیار در صداگذاری به بخشی از دیالوگ‌های فیلمنامه تبدیل شد.

دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج