۱۶۱۶۶۸۵
۸ نظر
۴۲۹۴
۸ نظر
۴۲۹۴
پ

رفتار عجیب گمرک ترکیه با بار ایرانی‌ها در مرز

همزمان با ترافیک بارهای ایران در مرز ترکیه، ویدیویی از گلایه رانندگان ایرانی منتشر شده که می‌گوید: «...مأموران گمرک ترکیه تک تک کیسه های آذوقه و غلات صادراتی ایران را پاره می‌کنند و به آنان آسیب می‌زنند... با از بین رفتن این غلات هیچکس هم پاسخگو نیست... ژاندارمری ترکیه می‌گوید به ایرانی ها اعتماد نداریم؛ بار آنها باید با دقت مورد بررسی قرار بگیرد...»

تابناک: همزمان با ترافیک بارهای ایران در مرز ترکیه، ویدیویی از گلایه رانندگان ایرانی منتشر شده که می‌گوید: «...مأموران گمرک ترکیه تک تک کیسه های آذوقه و غلات صادراتی ایران را پاره می‌کنند و به آنان آسیب می‌زنند... با از بین رفتن این غلات هیچکس هم پاسخگو نیست... ژاندارمری ترکیه می‌گوید به ایرانی ها اعتماد نداریم؛ بار آنها باید با دقت مورد بررسی قرار بگیرد...»

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    ممنون از گمرک ترکیه، من یک سال هست لوبیا نخریدم چون دلال ها صادر می‌کنند. سود صادرات فقط به دلال میرسه، ضررش به ما.

  • ایران بانو

    بیخود میکنید تو وضعیت جنگی که اینقدر اجناس گرون شده صادر میکنید ملت از دست شماها چکار کنم اخه

  • پیمان

    وای وای هر روز این ماموران گمرک ترکیه با ایرانی ها ی بدبخت همیشه بد رفتاری می کنه اخه چرا این بار نخود این بنده خدا را اینجوری کیسه ها را پاره کردن که نخودها ریخته روی زمین حالا کی جوابگو اس من نمی دانم چرا ما ابرنب ها این قدر تحت فشار همه چی قرار گرفتیم ما هم باید مثل اونا باید رفتار کنیم که بارهایشان رت همنجوری کیسه های بار را پاره کنیم تا بر روی زمین بریزد تا اونا بفهمن که ما هم می تونیم ای گمرک ترکیه تو دیگه چرا با ما اینجوری رفتار می کنی با عزیزان ما در صادرات کالا

  • ناشناس

    این ها همزبان ها و فامیلهای آقای پرفسور اند خاک به سر بی عرضه اش

    پاسخ ها

    • ناشناس

      فقط همزبانان تو تو مرز افغانستان خوبن

  • ناشناس

    من به ترکیه حق می دم

  • ناشناس

    مواد ميبريد از اون طرف هم مشروب مياريد
    بايد سخت بگيرن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج