۱۶۱۷۸۰۱
۱۱۷
۱۱۷
پ

پزشکیان: حمله حوثی‌ها به عربستان ربطی به ما ندارد

مسعود پزشکیان می‌گوید: حملات حوثی‌ها به عربستان سعودی «ارتباطی با ایران ندارد». دکتر پزشکیان همچنین تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران هیچ اعتمادی به دولت آمریکا ندارد.

شفقنا:  مسعود پزشکیان می‌گوید: حملات حوثی‌ها به عربستان سعودی «ارتباطی با ایران ندارد». دکتر پزشکیان همچنین تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران هیچ اعتمادی به دولت آمریکا ندارد.

Untitled-229

رئیس‌جمهور ایران به شبکه الجزیره گفت: حوثی‌های یمن و عربستان سعودی «باید اختلافات خود را از طریق گفتگو حل‌وفصل کنند» و ایران «می‌تواند به حل این مناقشه کمک کند». او اظهار داشت: «آنچه در یمن می‌گذرد ارتباطی با ایران ندارد» و آن‌ها «با هر کسی که مورد بی‌عدالتی قرار گرفته است، اعلام همبستگی می‌کنند». پزشکیان تأکید کرد که ایران «به دنبال جنگ‌افروزی نیست» و «نباید برادر با برادر بجنگد».

دکتر پزشکیان همچنین در گفتگو با الجزیره گفت: بحران هرمز از طریق دیپلماسی قابل حل است، نه توسل به زور. وی ایالات متحده را عامل بسته شدن تنگه هرمز دانست و اظهار داشت: «این آمریکا بود که مسیرهای ما را مسدود کرد. بستن تنگه هرمز واکنشی طبیعی در زمانی است که مسیرها به روی ایران بسته شوند.»

پزشکیان تأکید کرد: اگر مذاکرات به حل‌وفصل مناقشه منجر شود، این آبراه «برای تجارت باز خواهد ماند.»

رییس جمهوری اسلامی ایران به الجزیره گفت: ایران «دیگر به مذاکره با واشنگتن اعتماد ندارد»، چرا که پس از هر دور مذاکره، شاهد «حملات و تحریم‌های مکرر» بوده است. او اظهار داشت که قطر و پاکستان هم‌اکنون میان ایران و آمریکا میانجی‌گری می‌کنند و پیام‌های تهران را به واشنگتن می‌رسانند.

پزشکیان همچنین گفت: این مذاکرات بر پایه تفاهم‌نامه پیشینِ امضاشده میان دو کشور استوار است و «آمریکایی‌ها باید موضع خود را در قبال آن اعلام کنند».

مسعود پزشکیان در ادامه به الجزیره گفت: اسرائیل و آمریکا «کشورهای مسلمان را به جان یکدیگر می‌اندازند تا بر ثروت منطقه مسلط شوند؛ این دو «از حریم هوایی کشورهای مسلمان» به ایران حمله کرده‌اند؛ «دشمنان» همچنین در تلاش‌اند تا میان مقامات ایرانی اختلاف داخلی ایجاد کنند، اما «ایران امروز شاهد وحدت و انسجامی بی‌سابقه است».

دکتر پزشکیان همچنین به شبکه قطری الجزیره گفت: کسانی که «گمان می‌کردند می‌توانند با تحریم‌ها ملت ایران را هدف قرار دهند، دچار اشتباه محاسباتی شدند». آمریکا و اسرائیل به دنبال آن هستند تا «مانع از اتکای ایران به خود شوند»، اما ایران بر روی مردم خود سرمایه‌گذاری خواهد کرد. آمریکا و اسرائیل کشورهای منطقه را به ورطه جنگ «کشاندند»، با این تصور که نظام ایران «ظرف چند روز سقوط خواهد کرد؛ ایرانیان «در برابر حملات آمریکا و اسرائیل استوار ایستاده‌اند و ما همچنان استوار خواهیم ماند».

 

 

بدون ورزش لاغر شو لاغری با این پودر جادویی خرید محصول

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج