۱۶۱۸۸۹۶
۹ نظر
۴۳۱۴
۹ نظر
۴۳۱۴
پ

روایت «آخرالزمانی» کارشناس صداوسیما از حمله اتمی به ایران

اظهارات عجیب یک کارشناس در برنامه «به وقت ایران» درباره احتمال حمله اتمی آمریکا به ایران، با واکنش و تعجب مخاطبان همراه شد؛ او مدعی شد حتی در چنین سناریویی نیز نمی‌توان از نابودی ایران سخن گفت.

برترین‌ها: اظهارات یکی از کارشناسان برنامه «به وقت ایران» درباره پیامدهای احتمالی استفاده آمریکا از سلاح اتمی علیه ایران، با واکنش و تعجب مخاطبان همراه شده است. او در صحبت‌های خود با اشاره به بمباران اتمی ژاپن، این دیدگاه را مطرح کرد که حتی در سناریوی استفاده از بمب اتم علیه ایران نیز نمی‌توان از «نابودی ایران» سخن گفت و چنین اتفاقی را در چارچوبی آخرالزمانی مورد بحث قرار داد.

90% مردم ازش جواب گرفتن. یکی ازجدیدترین ترکیبات برای ریزش مو با تخفیف بخر

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    بنظرم اگه شماها نابود بشید لازمه! باید از صفر ایران ساخت

  • ماهور

    فقط موندم این کارشناس رو از کجا آوردن با این همه معلومات

  • ناشناس

    این کارشناس فکر می کند اگر چنین اتفاقی رخ داد دو تا شهر کوچک می زند اما شما که دنبال غگعادی سازی موضوع هستید فکر کردید که ممکنه یکی از گزینه ها تهران باشد؟! عادی سازی نکنید

  • محمد

    متوهمان و بی فکران کارشناس نما

  • محمد

    این آشغالا کی هستن؟!!!

  • ناشناس

    بله بعد از بمب اول اتمی تسلیم نشد ولی بعد از دومین بمب اتم امپراطور ژاپن بخاطر جلوگیری از تلفات و صدمات بیشتر به کشور و ادامه بمباران اتمی مردم تسلیم شد.

  • کاربر

    حرف حق زده کجاش عجیبه !!،کاملا حرفش منطقی و درسته .

  • ناشناس

    اراجیف و دروغ برای سرکیسه کردن مردم

  • خدا

    خدایش یه مشت دیونه متوهم رو جمع کردن تو تلویزیون !!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج