۱۶۲۰۲۳۴
۱ نظر
۴۱۳
۱ نظر
۴۱۳
پ

درخواست از گوگل برای حذف اپلیکیشن همسریابی «آدم و حوا»

یغما فشخامی (روزنامه‌نگار) نوشت: ۲۴ سازمان مدنی و حقوق‌بشری در نامه‌ای مشترک از گوگل و متا خواسته‌ اند اپلیکیشن ایرانی همسریابی «آدم و حوا» و حساب‌های تبلیغاتی آن را حذف کنند.

برترین‌ها: یغما فشخامی (روزنامه‌نگار) نوشت: ۲۴ سازمان مدنی و حقوق‌بشری در نامه‌ای مشترک از گوگل و متا خواسته‌ اند اپلیکیشن ایرانی همسریابی «آدم و حوا» و حساب‌های تبلیغاتی آن را حذف کنند.

این نهادها مدعی‌اند این پلتفرم «ازدواج کودکان» را تسهیل می‌کند و دختران ۱۳ تا ۱۷ ساله را در معرض جست‌وجوی عمومی کاربران قرار می‌دهد.

photo_۲۰۲۶-۱۰-۰۹_۰۹-۰۱-۵۳ (2)

photo_۲۰۲۶-۱۰-۰۹_۰۹-۰۱-۵۳

 

 

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    سازنده و تامین کننده چه کسانی هستند اینا باید دادگاهی بشن .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج