۱۶۲۰۴۹۲
۱۲۹۸
۱۲۹۸
پ

ایران اعزام زائران حج به عربستان را متوقف کرد

اعزام زائران حج به دلیل مشکلات پرواز و تامین ارز به تعویق افتاد.

فارس: اعزام زائران حج به دلیل مشکلات پرواز و تامین ارز به تعویق افتاد.

543961a4b2ce48ea9c6436f2c68bbcef

هنوز تکلیف ارز و پروازها برای عمره مشخص نیست و مسئولان سازمان حج می‌گویند که منتظر تأییدهای فنی هستیم.

اعزام زائران به عمره قرار بود از نیمه مهر آغاز شود اما تاکنون حتی اطلاع‌رسانی اولیه و ثبت‌نام نیز انجام نشده است. رئیس سازمان حج و زیارت علیرضا رشیدیان می‌گوید که «گیر از ما نیست بلکه به پروازها مربوط می‌شود.»

سازمان حج و زیارت از چند ماه پیش اقدامات لازم برای برقراری سفرهای عمره در شهریور را آغاز کرده بود حتی هفته پیش سازمان هواپیمایی برای سعودی‌ها برنامه‌های پروازی خود را فرستاد.

امروز 18 مهر مدیران سازمان حج و زیارت اعلام کردند که قراردادهای اولیه نهایی شده و تمهیدات لازم برای اسکان و تغذیه زائران نیز انجام شده است اما آغاز اعزام‌ها همچنان به «نهایی شدن جداول پروازی و دریافت تأییدیه‌های فنی» از مراجع ذی‌صلاح بستگی دارد.

علاوه بر مشکلات پروازی، دولت نیز تاکنون ارز زیارتی عمره را تخصیص نداده است و همین امر باعث شده نرخ قطعی این سفرها هنوز مشخص نشود.

کارشناس زیارتی محمد جواد یاررضوی می‌گوید که تأخیر در تخصیص ارز ارتباطی با این موضوع ندارد و سازمان حج و زیارت در این زمینه تعلل کرده است.

در مقابل، کارشناس زیارتی دیگر عادل مقدم می‌گوید که تمامی مقدمات لازم در عربستان فراهم شده و مانع باقی‌مانده، تأمین ارز از سوی دولت است.

کارشناسان می‌گویند که ابتدا باید وضعیت پروازها (تحریم‌ هوایی) با عربستان مثل عراق تعیین تکلیف شود. همچنین دولت باید با تشکیل کمیته‌ای در شورایعالی حج، هرچه سریع‌تر وضعیت تأمین ارز عمره را مشخص کند تا زمینه برای آغاز اعزام‌ها فراهم شود.

 

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج