۱۶۲۱۳۱۵
۱۸۰
۱۸۰
پ

زن ۷۰ ساله به خاطر یک امضا، گرفتار چک همسرش شد

یک زن ۷۰ ساله پس از امضای پشت چک همسرش، درگیر پرونده‌ای شد که در نهایت به بازداشت او انجامید.

روزنامه همشهری نوشت: پس از این شکایت با توجه به اینکه همسر ۷۰ ساله صاحب چک به عنوان ضامن پشت چک را امضا کرده بود دستور جلب وی صادر شد و زن سالخورده به زندان افتاد. 

2311959

شهباز نوبخت مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان مرکز استان اردبیل درباره این پرونده گفت: «با گذشت حدود 3 ماه از این ماجرا با توجه به اینکه این زن سالخورده که هیچ گونه سابقه کیفری نداشت فقط به دلیل ضمانت کردن چک شوهرش و بی‌گناه به زندان افتاده بود تلاش‌ها برای نجات وی آغاز شد و با همکاری یک مؤسسه خیریه و نیکوکاری، انجمن حمایت از زندانیان اردبیل و مجموعه روابط عمومی معاونت حل اختلاف بار سنگین بدهکاری از دوش این مادر برداشته شد و سرانجام وی آزاد و به خانه برگشت.»

وی افزود: «ما شاهد هستیم که گاه برخی طلبکاران که مبالغ طلبشان به چند میلیارد هم می‌رسد بنا به دلایل اخلاقی و انسانی و رعایت شرایط فرد بدهکار از اقدام قانونی برای وصول طلبشان خودداری می‌کنند و حاضر به جلب و زندان رفتن فرد بدهکار نیستند اما برخی دیگر نیز مانند همین پرونده فرد طلبکار به خاطر چند ده میلیون باعث به زندان افتادن یک سالخورده شد و خانواده‌ای را دچار نگرانی و التهاب کرد. البته هدف ما در این انجمن حمایت و کمک به برخی از زندانیان بدهکار مالی است که به دلیل ناتوانی در پرداخت دیون خود به زندان افتاده‌اند و سابقه کیفری و جرم ندارند. در این انجمن تلاش می‌کنیم با کمک نیکوکاران این زندانیان را که شرایط خاصی دارند از زندان نجات دهیم و به خانواده برگردانیم.»

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج