۱۶۲۱۹۲۷
۳۶۳
۳۶۳
پ

خاتمی: با انتخاب رهبر جدید انقلاب، ترامپ بیچاره شد

آیت‌الله سید احمد خاتمی در دیدار با مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی در امور روحانیت با اشاره به برگزاری جلسه مجلس خبرگان رهبری گفت: با تدابیر در نظر گرفته‌شده، جلسه مجلس خبرگان تعیین رهبر انقلاب برگزار شد. با انتخاب حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای، ترامپ بیچاره و نقشه تفرقه‌افکنان نقش بر آب شد.

خبرآنلاین: آیت‌الله سید احمد خاتمی در دیدار با مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی در امور روحانیت با اشاره به برگزاری جلسه مجلس خبرگان رهبری گفت: با تدابیر در نظر گرفته‌شده، جلسه مجلس خبرگان تعیین رهبر انقلاب برگزار شد. با انتخاب حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای، ترامپ بیچاره و نقشه تفرقه‌افکنان نقش بر آب شد.

6490822 (1)

حجت‌الاسلام احد آزادی‌خواه، نماینده مردم ملایر و مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی در امور روحانیت، ظهر امروز (شنبه ۲۵ مهرماه) در جریان حضور خود در قم با آیت‌الله سید احمد خاتمی عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار درباره مسائل روز کشور، جایگاه مجلس خبرگان رهبری، عملکرد مجلس شورای اسلامی و شرایط ویژه کشور تبادل نظر شد.

به روایت خانه ملت، آیت‌الله سید احمد خاتمی در این دیدار با اشاره به برگزاری جلسه مجلس خبرگان رهبری گفت: با تدابیر در نظر گرفته‌شده، جلسه مجلس خبرگان تعیین رهبر انقلاب برگزار شد. با انتخاب حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای، ترامپ بیچاره و نقشه تفرقه‌افکنان نقش بر آب شد.

آیت‌الله خاتمی همچنین در خصوص اقدامات دکتر قالیباف در ایام جنگ و مذاکرات با تاکید بر اینکه آقای قالیباف را یک رزمنده می‌دانم و جنس ایشان از جنس انقلاب است عنوان کرد: در جنگ‌ها باید نقاط قوت خودی و نقاط ضعف دشمن بیشتر نشان داده شود.

عضو فقیه شورای نگهبان در ادامه درباره مصوبه مجلس درخصوص برگزاری غیرحضوری صحن علنی در شرایط ویژه گفت: تمامی اعضای شورای نگهبان موافقت خود را در این خصوص اعلام کردند.

حجت‌الاسلام آزادی‌خواه نیز در این دیدار ضمن ابلاغ پیام تقدیر رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص اقدام شایسته اعضای مجلس خبرگان در آن شرایط حساس و انتخاب رهبر انقلاب با رد سیاه‌نمایی درباره تعطیلی مجلس گفت: در گزاره‌ای سیاه‌نمایی شد که مجلس تعطیل است و چرا این‌گونه است؛ در حالی که با توجه به شرایط ویژه کشور و تأکیدات نیروهای امنیتی، جلسات کمیسیون‌ها، کمیته‌ها، فراکسیون‌ها و هیئت‌رئیسه مجلس هرگز تعطیل نشد و در این جلسات وزرا و معاونین حضور داشتند و وظیفه نظارتی مجلس انجام می‌شد.

این نماینده مردم در مجلس افزود: جلسات صحن علنی نیز به‌صورت غیرحضوری و ویدئوکنفرانسی برگزار شد.

 

تست آمادگی شروع کسب‌وکار
الان استخدامم یا اول اینو ببین؟

کارمند بمونم یا رئیس خودم بشم؟!

با این تست ببین چقدر برای شروع کسب‌وکارت آماده هستی!

رایگان تست بده!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج