۱۶۲۲۵۰۵
۲۴۰
۲۴۰
پ

پول تور ترکیه در سال ۹۴، یک نصفه لیوان آب لیموشیرین شد!

یک فاکتور خرید میوه تبدیل به سوژه یک مقایسه شوکه‌کننده شد؛ ۵ عدد لیمو شیرین با قیمت ۵۶۰ هزار تومان، رقمی که زمانی می‌توانست هزینه یک تور پنج‌روزه استانبول باشد!

برترین‌ها: یک فاکتور خرید میوه تبدیل به سوژه یک مقایسه شوکه‌کننده شد؛ ۵ عدد لیمو شیرین با قیمت ۵۶۰ هزار تومان، رقمی که زمانی می‌توانست هزینه یک تور پنج‌روزه استانبول باشد!

photo_2026-10-20_13-36-00

«احسان گل محمدی» روزنامه نگار در یادداشتی نوشت: 

برای خرید لیمو شیرین به میادین میوه و تره‌بار مراجعه کردم، اما خبری از این میوه نبود! در نهایت، از یک میوه‌فروشی ۵ عدد خریدم؛ به قیمت سرسام‌آور ۵۶۰ هزار تومان!

یادم می‌آید  سال ۹۴ با همین مبلغ یک تور پنج‌روزه استانبول رفتم؛ اما امروز باید همین پول را برای خرید پنج عدد میوه هزینه کرد!

از طرفی، شیوع بیماری جدیدی که گفته می‌شود علائمی شبیه کرونا دارد، هم نمی‌تواند در بررسی وضعیت بازار و قیمت‌ها نادیده گرفته شود. 

این بیماری ممکن است بر عرضه و قیمت برخی محصولات تأثیر گذاشته باشد؛ اما سؤال اصلی همچنان پابرجاست: نظارت بر بازار کجاست؟  چه کسی بر قیمت‌گذاری و نحوه توزیع نظارت می‌کند؟ و چند درصد مردم قدرت خرید همین ۵ عدد لیمو شیرین را دارند؟

تست آمادگی شروع کسب‌وکار
الان استخدامم یا اول اینو ببین؟

کارمند بمونم یا رئیس خودم بشم؟!

با این تست ببین چقدر برای شروع کسب‌وکارت آماده هستی!

رایگان تست بده!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج