۱۶۲۲۹۷۳
۱۵۲
۱۵۲
پ

ادعای سنتکام: مانع درآمد ۲۵میلیارد دلاری ایران شدیم

فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا موسوم به سنتکام مدعی شد که محاصره دریایی این کشور علیه ایران مانع صادرات نفت کشورمان به ارزش ۲۵ میلیار دلار شده است!

خبرگزاری مهر: فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا مجددا ادعاهای خود را علیه ایران و محاصره دریایی کشورمان مطرح کرد.

به نقل از الجزیره، فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا موسوم به سنتکام مدعی شد که محاصره دریایی این کشور علیه ایران مانع صادرات نفت کشورمان به ارزش ۲۵ میلیار دلار شده است!

سنتکام در ادامه ادعاهای خود اعلام کرد که ایران طی ۱۰۰ روز به جز کمک های بشردوستانه از طریق دریا نه چیزی صادر و نه چیزی وارد کرده است.

تست آمادگی شروع کسب‌وکار
الان استخدامم یا اول اینو ببین؟

کارمند بمونم یا رئیس خودم بشم؟!

با این تست ببین چقدر برای شروع کسب‌وکارت آماده هستی!

رایگان تست بده!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج