۱۶۳۹۰۸
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

قتل یک شهروند آمریکا با شوکر الکتریکی

مرد آمریکایی در مرز مکزیک پس از درگیری با افسران پلیس توسط شوک الکتریکی بیهوش شده و سپس جان خود را از دست داد.

خبرگزاری تسنیم: به گزارش رویترز، یک مرد آمریکایی پس از اینکه در مرز بین این کشور و مکزیک مورد اصابت اسلحه شوکر نیروهای مرزی قرار گرفت جان خود را از دست داد.

سازمان مرزبانی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد این مرد که هویتش فاش نشده است روز چهارشنبه در سن سیدرو، کالیفرنیا، پس از اینکه سعی در ورود به خاک آمریکا داشت متوقف گشت. این سازمان اعلام کرد که بررسی سوابق نشان می‌دهد که این مرد به دلیل قاچاق هروئین دستگیر شده بود.

در ادامه بیانیه اعلام شده که این مرد از روی میز امنیتی پریده و به دو افسر حمله کرده اما توسط شوکر الکتریکی بیهوش شد. این مرد سپس به هوش نیامد و به همین دلیل به بیمارستان منتقل شد.

در این حادثه چهار افسر نیز دچار صدمات جزئی شدند. سازمان مرزبانی، وزارت امنیت داخلی، و اداره پلیس سن‌دیگو در حال بررسی این حادثه هستند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج