۱۷۰۰۴۴
۵۰۱۴
۵۰۱۴
پ

هدایت عملیات‌ های داعش از داخل زندان!

در حالی که تکفیری‌ها در عراق، سوریه، لبنان و افغانستان به هیچکس و هیچ چیز رحم نمی‌کنند، خبرهایی که از لبنان می‌رسد حکایت از این دارد که از زندان «رومیه» به عنوان هتلی برای زندانیان تکفیری یاد می‌شود که از همه امکانات ارتباطی با خارج از زندان برخوردار است.

روزنامه جمهوری اسلامی: در حالی که تکفیری‌ها در عراق، سوریه، لبنان و افغانستان به هیچکس و هیچ چیز رحم نمی‌کنند، خبرهایی که از لبنان می‌رسد حکایت از این دارد که از زندان «رومیه» به عنوان هتلی برای زندانیان تکفیری یاد می‌شود که از همه امکانات ارتباطی با خارج از زندان برخوردار است.

گفته می‌شود بسیاری از عملیات‌های تروریستی انتحاری از داخل این زندان هدایت می‌شود.

هفته گذشته زندان رومیه توسط تکفیری‌ها به آتش کشیده شد. در تصاویر منتشر شده از این آتش سوزی پرچم داعش در داخل زندان دیده شد.
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج